Slapp Hålan, thank GOD!

Imorse på specialidrotten var det målvaktsträning och efter den träningen kändes det som att jag hade rensat bort allt slagg i höften för vi gjorde säkert tusen benböj. Så när vi spelade 3 mot mot 3 i slutet av träningen tog jag inte en enda boll. Härligt jobbat JEZZ!
Svenskan var inställd idag ( tur för det för jag har fortfarande inte läst ut boken som skulle vara utläst till idag ) och vi skulle därför ha 2½ timmes håla. Men vår superlärare flyttade fram labben så vi slutade halv tre (istället för 4, göööttt)
Efter skolan gick jag och Cathlin, handbollskompis, och gymade. hihi vi kunde knappt gå efteråt, eller åtminstone inte precis efter för vi körde ett pass för hela kroppen från topp till tå. Nästan. Men det kändes i alla fall bra efteråt. Nu är klockan över tio och om jag inte går och lägger mig snart kommer det att bli väldigt segt att gå upp i morgon bitti. Här kommer några ambitiösa bilder från MID-H och Natur. Enjoy
Fina va?
natti

prov och resultat

Igår stängdes internet av hos mamma som det brukar göra ibland och tro mig, det är irriterande men det finns värre saker som vårt hus spökar med. Ibland brukar jag vara rätt slö efter träningarna och sitta och kolla på tv innan jag går och duschar (jag vet, det är apäckligt men om tv:n är på och det är nåt bra program så...) och sen när jag väl tänker gå och duscha nån timme senare så finns det inget varm vatten! Asså verkligen inte! ISKALLT som att bada i en isvak. Det går verkligen inte att duscha då. Och vad gör man då liksom? Går och lägger sig halvsvettig? nix. Väntar på att duschen ska bli varm om det så tar hela natten.
Allt det där var bara en "liten" förklaring om varför jag inte bloggade igår.
Igår fick jag även reda på Naturkunskaps B provet = MVG!" :) fantastiskt!
Idag gjorde vi ett matteprov på bråk och där fanns uppgifter som jag hade gått igenom med min bonusbror igårkväll. Han går i sexan.
Så det var rätt lätt (..och bara för det kommer jag att klaraG på provet på bara någon poäng.. )
söt bild på mig och två av mina goa klasskompisar

P.s.

är det någon stackare som har hittat min blogg ännu och som läser så kommentera :) D.s.

slö

jag känner mig som den slöaste slöingen i slöelund. Idag slutde jag klockan fyra. KLOCKAN FYRA. vilket är lika med att resten av dagen är förstörd. Eller åtminstone så pass förstörd att jag som behövde åka till Hjärup för att fixa ett par inlägg till mina skor inte hann tillbaka till gymmet innan matkortet som alla på skolan har, slutade gälla. Så det blidde inget gym. Och nu är jag stirrig. Varken special idrott på morgonen eller handbollsträning på kvällen. Jag klättrar nästan på väggarna.
På tal om klättra. Igår hände en hemsk spindelincident. Innan jag skulle somna kröp det fram en enorm svart spindel under sägen. Fyhelvete. Jag slog till den med den svenska läsboken och dödade spindeln. Spindeln fick ligga kvar ett par minuter splashad under boken innan jag vågade hämta papper och slänga den.
Fast det är ju om idag jag bloggar om? Jo serru.. på våra datorer måste man installera webkameran, men så visade en klasskompis en hemsida där man kan använda kameran utan att ladda ner nåt program
länken: Fota med webkameran
Tänkte inte skriva så mycketmer för nu ska jag räkna matte och läsa i svenskaboken (som splattade spindeln igår) Göttans alltså! Förresten, min disigner/syrra har en pojkvänn som går natur-data eller så och som är grryymm på matte vilket är till stor hjälp då varken jag eller syrran är speciellt klipska när det gäller matte.
MATTE
YES
SES
IMORGON

softa i en soffa

Sitter och softar framför Idol. Njuter av känslan man får när man har gjort mycket och sen bara kan ligga i soffan och softa.
Löpträningen var lagom idag, cirka fem kilometer och sen backträning. Shit vilken kick jag får av att springa upp för en backe. Ja, jag är väl helt störd som tycker det, men asså då är jag hellre störd än att ändra mig. Det bästa var att vi slutade vid halv sju och bussen gick inte förrens kvart i, så jag skulle hinna den!
Eller inte.
Jag sår busshelvetet köra ifrån mig. Grrr. det är andra gången på två veckor som en buss kör ifrån mig. Inte okej.
Så jag fick gå hem för den gröna bussen gick ändå inte förrens 15 minuter senare. Skönt att gå en prommenix efter backträning. svar nej.
Det ända sköna var att jag hann duscha hemma hos mamma så slapp jag göra det hos pappa (inte för att det är fel att duscha i pappas hus, men det är alltid skönt att komma hem till pappa och bara kunna värma mat utan att behöva duscha också, NI FÖRSTÅR)
På idrottsprogrammet har vi massa roliga ämnen och i två av dem har vi snackat om hur viktigt det är med en träningsdagbok och att sätta upp mål. Jag skrev en under sommaren men sen när skolan började slutade jag av nån anledning, men nu har jag börjat igen. Och jag har till och med satt upp mål!
Vet ni varför man ska sätta upp mål?
svar: För att människan mås psykiskt bättre av att ha utmaningar och mål att sträva efter.(Hade prov på barns utveckling idag ju, men kunde ändå inte svara på denna fråga utan att springa och hämta svaren till instuderingsfrågorna, eller åtminstone för att kolla så att det var rätt så ni kanske förstår att jag inte kunde provet speciellt bra. host, ointressant, host)
Idol är slut för länge sen och jag måste packa inför imorgon. Träningen är inställd både på morgonen för då ska vi ha nåt möte med specialidrotten och på eftermiddagen för då skulle någon spela match på vår träningstid men hade tänkt gymma, någon som är sugen på att göra mig sällskap i gymmet smsa 07.... hehe
Güten nacht

hoppsan

min söta lilla designers länk funkade tydligen inte
http://malinpaaliin.blogg.se/
så jag hoppas att denna gör det

Galet

Någon mer som har testat coopers löptest? Då vet ni exakt vad jag kommer att skriva nu. Det suger. Det är långtråkigt. I morse sprang vi snälla cooper - bara 2 km (elaka cooper = 3 km). Det gick bra, jag är nöjd 9.10 min. Nä, inte helt super toppen mega bra för att träna så ofta som jag gör, men ändå dugligt. Det ända som faktiskt är bra med såna test är att man slutar alltid efteråt, vi slutade 50 minuter tidigare än vanligt, vilket är rätt okå .
I eftermiddags hade vi psykologiprov - barns utveckling och asså jag skäms. Jag har hört från många olika att de som tränar är de som planerar bäst. Fast asså till detta provet stämde det inte. Jag började plugga igår och jag märkte det på provet. Detta prov var mycke svårare än naturprovet vi hade förra veckan som jag hade pluggat fler dagar innan. på vägen hem hoppades jag ändå på att jag mot alla odds skulle få alla rätt, eller åtminstone MVG.
NEVER GONNA HAPPEN..
( Förresten, är inte bloggen grrryymt snygg? )
och på tal om grryymt snygga saker så har jag äntligen köpt ett par grrryymt snygga löparleggins. Jag är världens dumsnålaste så jag har velat köpa ett  par sen förra hösten, men har inte hittat några till lagom pris. Jag har kanske inte varit den mest aktiva heller, men så för 2 veckor sen, då jävlar köpte jag ett par adidas för 400:- på Intersport. De var snygga, men de var adidas och vår klubb sponsras av puma, hm..
Så jag bytte dem och köpte ett par Soc för 299:- på Stadium istället! Asså det finns knappt någon bättre känsla än när man sparar pengar. Så detta är bloggaren : snålaidrottsbloggaren. Grrreeat
Bakifrån
Framifrån
Ja bilderna är på detta hållet med vilje, det är meningen att man ska vrida på datorn för att se de bilderna på bästa sätt!
Idag var jag på en intervju för Talang projektet som en lrare på skolan har. Han ställde lite frågor om varför jag ville det osv. Talang är jobbigt att förklara och om jag inte kommer med har jag förklarat i onödan. Så om jag kommer med ska jag ta mig tid, jag lovar.
om exakt 1.5 timme ska jag ut och springa med laget så jag måste verkligen äta nåt nu. Keso-macka och turkisk yoghurt? yepp yepp!
zipzag hehe
hejdå

Made by the best

Hej och välkomna till "anonyma bloggen" eller vad man säger. Jag gästbloggar här just nu kan man väl säga och det jag ville säga vara bara att jag har fixat hela designen på denna bloggen. Mer justeringar kommer men än så länge har jag fixat färg, header, typsnitt och massor med annat!

Vill ni besöka min egna blogg så har ni adressen här:

www.malinpaaliin.blogg.se

Ny blogg. samma bloggare

zup. börjat blogg igen? kanske, fick en impuls av att gör det då det har hänt så galet mycket för mig både inom handbollen och i skola. och tusen saker till känns det som. Vill dela med mig av det och serien startade i helgen så tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att börja om på nytt. Jag är inte någon stolt bloggare så kommer vara anonym. men jag har aldrig varit anonym och gillar inte att vara det, så folk i min närhet kommer nog att lista ut att det är jag (suck) om de snubblar in på bloggen för jag måste ju berätta om matcher, träningar, skola och allt intressant världen längtar att få veta om mig.
So Here I Go. WISH ME LUCK för att denna bloggen ska överleva åtminstone ett halvår

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0