Resumé

hejhej.
Ska förklara vad Talang är nu för klockan är 23.59 och det är alldeles för tidigt att sova..
Talang är ett projekt som en lärare har hittat på. Han väljer ut 10-20 "talangfulla idrottare" och detta projektet ska hjälpa
  • talangfulla elitidrottare skall kunna utvecklas optimalt i skola och idrott. precis så är det för jag har kopierat texten från inbjudan. Jag har citerat så att säga och när man citerar är det icke tillåtet att sätta dit ett extra komma, punkt eller något som helst, det är icke tillåtet! (För att citera svenska vikarien)
  • man kommer som elev att ges ökad kunskap om att kunna bli sin egen tränare/coach
  • Genom sitt deltagande skall eleven känna glädje för att utvecklas som individ i skola samt inom idrotten
Det var några av målen med Talang projektet. Här kommer kraven, eller tre av ett rätt många
  • För att komma med i Talang ska man nomineras av en tränare eller specialidrotts instruktör (eller göra som alla andra och bara skicka in en ansökan med sina meriter)
  • För att ha en chans att bli uttagen måste man ligga på Distrikts- eller nationell nivå
  • eleven skall ha motivation för elitsatsning inom sin idrott
Vi kommer att fågöra massvis med analyser, tester och få massvis med diverse hjälp för att utvecklas som idrottare, här kommer några exempel;
  • Individuell rörelseanalys
  • Crosstraining (förhoppningsvis inte samma som jag gjorde med lager för ett par veckor sen. Var ju halvskadad i vänsterarmen i två veckor efter det -.- )
  • Kostrådgivning
  • Studie- och karriärrådgivning
  • mental träning
låter det spännande? Japp, detta är i alla fall vad jag kommer att göra de närmsta tre åren på gymnasiet. Kan antingen bli görhäftigt eller helt sumpigt, får ju hoppas på det bästa då?!
Vilken söt liten talang. Bilden är från typ 4-5 klass eller nåt. Har inte en susning,men alltså kan smilet bli bredare?

Sök på Jessica Ryde på google så ska ni få se något..
Första träffen är faktiskt jag, ja jag la ut mitt arbete om Ramses II på mimersbrunn för att typ samla alla mina arbeten på ett ställe. Men det blev nog bara det arbetet som hamnade där..
Andra träffen: Talangen blir matchens lirare i Dalhemscupen när vi vinner cupen (bäst av 4 lag, tjohooo!!) Det var nog i 6-7 klass som vi vann den turneringen
Tredje träffen handlar inte om mig
Fjärde träffen handlar om att vi är åtta Lundatjejer som är med i skånelaget och som ska åka upp till Katrineholm i januari -10 för att spela Sverigecupen där vi kommer 3 efter shoot out mot Göteborg (Och domaren räknade faktiskt fel på stegen!)
Femte; Jag är en av 60 uttagna till RIKS 1. Alltså träningsläger i Katrineholm i pril samma år (i år)
och sen blir det intressant!!!;
På sjätte träffen står det aktuella landslagstrupper och vem är med om inte JAAAG!
Helt sinnes.. Jag kommer att åka upp till Rosersberg den 12 november (Om tio dagar) och spela landskamp mot Finland och det är även ett läger för oss 16 uttagna ( 2 målvakter!!) 'HERREGUD VAD COOLT.
Inte nog med det. Igår ringde flickor 93´s tränare och ville att jag skulle komma på uttagning till skånelaget för Juniorelit cup i December som är samma sak som Sverigecupen fast för 93/94.
Här knakar det så mycket det händer alltså...
Nu är lockan 00.42, lite mer lagom att somna. Jag behöver sova, nattinatti

RSS 2.0